На Донеччині «Білі янголи» врятували двох мешканців Лиманської громади

На Донеччині «Білі янголи» врятували двох мешканців Лиманської громади

Відео
Укрінформ
На Донеччині екіпаж поліцейських «Білі янголи» евакуював двох мешканців Лиманської громади, які потребували термінової медичної допомоги.

Про це повідомила поліція області, передає Укрінформ.

«Білі янголи» врятували двох мешканців Лиманської громади - люди мешкали біля фронту та потребували термінової медичної допомоги. Одного чоловіка поліцейські вивезли з Зарічного, іншого посеред ночі - з Ямполя», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці нагадали, що за декілька кілометрів від цих селищ точаться запеклі бої з окупантами, тож доступ населення до медицини вкрай ускладнений.

Екіпажу довелось виїжджати посеред ночі до Ямполя, бо за повідомленням, у 72-річного чоловіка відкрилась внутрішня кровотеча, й до ранку він міг не дожити. «Білі янголи» вчасно доставили хворого до медичного закладу, де він перебуває й зараз.

Відео: Нацполіція

57-річному мешканцю Зарічного терміново знадобилося медичне втручання, він не міг самостійно пересуватись, і його заносили до бронеавтомобіля на ковдрі. Правоохоронці доставили людину до лікарні в Лиман, а звідти - до реанімації Слов'янська. Спільними зусиллями життя постраждалого вдалось врятувати.

Правоохоронці нагадали, що для тих, кому потрібна допомога або евакуація, телефони підрозділу «Білі янголи»: Лиманський напрямок (066) 56-16-102; Бахмутський напрямок (066) 56-15-102; Авдіївський напрямок (066) 56-19-102; Мар’їнський напрямок (066) 56-10-102 та Великоновосілківський напрямок (066) 56-11-102.

Читайте також: Із Красногорівки «Білі янголи» вивезли з-під вогню 11 цивільних

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Фото: Нацполіція, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-