У Харкові кількість постраждалих від російського удару зросла до дев’яти

У Харкові кількість постраждалих від російського удару зросла до дев’яти

Фото, відео
Укрінформ
Кількість постраждалих унаслідок удару Росії по Харкову вранці 30 квітня зросла до дев’яти.

Про це повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини” міський голова Ігор Терехов, передає кореспондент Укрінформу.

“Вкотре ворог обстріляв Харків. Уранці було влучання в центральній частині міста, це Київський район, в гаражний кооператив - більш ніж 50 автівок і гаражів розтрощено. Друге влучання по Холодногірському району. Жоден із об’єктів, у який поцілили, не є військовим, жодного військовослужбовця там немає, жодної автівки військових теж. На жаль, маємо одного загиблого, також 9 людей отримали поранення різного ступеню тяжкості”, - розповів Терехов.

Наслідки обстрілу Харкова / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

За його словами, комунальники також продовжують усувати наслідки удару 29 квітня.

"Завершують закривати контури вікон", - зазначив Терехов.

Читайте також: Внаслідок обстрілу Харкова загинув працівник Укрзалізниці

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів, що четверо постраждалих зазнали вибухових травм, вони у лікарні.

"Загиблий - 24-річний цивільний чоловік, працював на підприємстві. Був на роботі, коли росіяни завдали авіаудару. Пішов із життя внаслідок уламкового поранення. Серед 9 поранених до медичних установ госпіталізовано трьох жінок віком 28, 38, 40 та одного 42-річного чоловіка — усі з вибуховими травмами. П’ятьом людям надана допомога на місці, у переважної більшості з них гостра реакція на стрес", - зазначив він.

Як повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій, “у Київському районі потужний вибух пошкодив адмінбудівлі та понад 40 приватних гаражів".

У трьох виникла пожежа, зайнялись три легкові автомобілі, були пошкоджені ще шість. Рятувальники оперативно ліквідували займання.

У Холодногірському районі бомба спричинила руйнації у двох цивільних будівлях.

Як повідомлялося, близько 10-ї години ранку 30 квітня війська РФ завдали авіаударів по Київському та Холодногірському районах Харкова. Станом на 12 годину було відомо про одного загиблого та сімох поранених.

29 квітня росіяни ударили по Київському району Харкова уніфікованими боєприпасами УМПБ Д30-СН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-