Відкрили для руху міст на трасі, що сполучає Львівщину та Волинь

Відкрили для руху міст на трасі, що сполучає Львівщину та Волинь

Фото
Укрінформ
Відремонтований міст через річку Рата у Великих Мостах, що на трасі, яка сполучає Львівщину та Волинь, відкрили для руху вантажного та легкового транспорту.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, передає Укрінформ. 

«Це міст через р. Рата на дорозі державного значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Дорога зʼєднує Львівську та Волинську області. Цим шляхом доставляються важливі для держави і людей вантажі. Міст було зведено ще у 1960 році. В 2021 році він був в аварійному стані – міг просто обвалитися. Ми капітально відремонтували його. Сьогодні по ньому вже їздить транспорт», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що міст довжиною понад 62 метри розташований на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-15 Ковель – Жовква км 137+155. Капітальний ремонт було розпочато у вересні 2023 року. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ "ДРОГ-БУД" за рахунок коштів державного бюджету. 

Читайте також: На Тернопільщині ремонтують міст однієї з найбільш завантажених доріг області

Ремонтні роботи тривали понад пів року та коштували понад 55 млн грн з державного бюджету.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині міст на трасі Київ-Чоп через річку Малехівка розширили та відкрили для транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-