ДТП за участю шести автомобілів: у Києві оголосили підозру водієві вантажівки

ДТП за участю шести автомобілів: у Києві оголосили підозру водієві вантажівки

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозру водію вантажівки, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду в Києві за участі шести автомобілів, унаслідок якої постраждали восьмеро людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури 53-річному водієві повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

ДТП сталася в неділю, 14 квітня, близько 9-ї години ранку на Берестейському шосе.

Встановлено, що підозрюваний, керуючи вантажним автомобілем MAN TGX 26.360, їхав з боку селища Стоянка в напрямку вулиці Оборони Києва і здійснив зіткнення з автомобілем «Мерседес Спринтер», що їхав попереду.

Читайте також: У Києві на Кільцевій дорозі сталася смертельна ДТП

«Від удару «Мерседес Спринтер» влетів в інші автомобілі – «Рено Сценік», «Смарт», «Хюндай Акцент», «Субару Форестер», внаслідок чого постраждали восьмеро людей, що були пасажирами «Мерседес Спринтер». Їх з численними забоями та переломами доправили до лікарень. Двоє потерпілих отримали внаслідок ДТП тяжкі тілесні ушкодження», - ідеться у повідомленні.

Водія автомобіля МAN затримали на місці аварії. Він пояснив, що заснув за кермом. Прилад Драгер показав, що водій був тверезим. Йому повідомили про підозру та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня у Києві сталася ДТП, в якій постраждали восьмеро людей

Фото: поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-