Ракетний удар по Запоріжжю: один із постраждалих у тяжкому стані

Ракетний удар по Запоріжжю: один із постраждалих у тяжкому стані

Укрінформ
Один із восьми поранених внаслідок вчорашньої ракетної атаки на Запоріжжя перебуває у реанімації у тяжкому стані.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

«На жаль, чотири людини загинуло, вісім людей постраждало, один з них перебуває в тяжкому стані в реанімації одної з міських лікарень», - зазначив Федоров.

Він наголосив, що промислове підприємство, по якому росіяни завдали удару, ніяким чином не було пов'язано з військовим виробництвом. РФ продовжує тероризувати мирне населення Запоріжжя. Так, в обласному центрі повітряна тривога триває, в середньому, по п'ять годин на добу. Атаки на місто не припиняються ні на день з минулої п'ятниці, коли ворог випустив п'ять ракет. Ще п'ять було в суботу, в неділю росіяни атакували енергетичний об'єкт, в понеділок - цивільне промислове підприємство, уточнив Федоров.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю: кількість жертв зросла до чотирьох, ще восьмеро людей поранені

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня війська РФ завдали ракетного удару по Запоріжжю, а також два авіаційні удари по Малій Токмачці та Роботиному. Загалом упродовж доби загарбники 536 разів атакували 13 населених пунктів Запорізької області.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-