У лікарнях залишаються п'ятеро постраждалих після ворожої атаки по Запоріжжю 5 квітня

У лікарнях залишаються п'ятеро постраждалих після ворожої атаки по Запоріжжю 5 квітня

Фото
Укрінформ
П'ятеро постраждалих після ворожої атаки по Запоріжжю 5 квітня ще перебувають у лікарнях. Одна жінка у тяжкому стані, три чоловіки та жінка - у стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє Запорізька ОДА, передає Укрінформ.

"У лікарнях залишаються п'ять поранених. Медики кажуть, їм надають усю необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ракетних ударів по одному з районів обласного центру, які росіяни завдали 5 квітня, чотири людини загинули - два чоловіки та дві жінки.

Повідомляється, що до однієї з лікарень одночасно доставили 19 постраждалих з осколковими пораненнями різних частин тіла. Їм надали допомогу. Частину пацієнтів після обстеження медики відправили на амбулаторне лікування. Госпіталізовано п'ятьох осіб. Молода жінка померла. Лікарі зробили все, але врятувати її не змогли. Ще одна жінка зараз у реанімації, але там є чітка позитивна динаміка. Зранку виписали ще одного пацієнта. Один чоловік має офтальмологічну травму, але зараз необхідності оперувати немає.

Читайте також: У Запоріжжі внаслідок ракетної атаки поранені 23 людини, з них двоє дітей

Як повідомлялося, 5 квітня на Запоріжжі під час обстрілу поранена власкор Укрінформу Ольга Звонарьова. Серед постраждалих також журналістка ТСН Кіра Овес.

Російські війська завдали удару по Запоріжжю п'ятьма ракетами - зафіксовані влучання по об’єктах цивільної інфраструктури.

Фото: Запорізька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-