На Луганщині підірвали в автомобілі місцевого колаборанта Чайку - ЗМІ

На Луганщині підірвали в автомобілі місцевого колаборанта Чайку - ЗМІ

Укрінформ
У Старобільску на Луганщині внаслідок вибуху в автомобілі загинув місцевий колаборант, колишній депутат Старобільської райради і «радник голови адміністрації Старобільського району ЛНР» Валерій Чайка.

Про це в Телеграмі повідомив ресурс «Оперативний інформ», передає Укрінформ.

«Попередньо, внаслідок вибуху автомобіля у т. о. Старобільську подох зрадник України Чайка Валерій Григорович. У 2022 році Чайка перейшов на бік окупантів, був призначений "радником голови адміністрації Старобільського району т. зв. ЛНР"», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Чайка брав активну участь у створенні нових окупаційних органів: він – один з організаторів «відкриття» у Старобільську підконтрольних РФ «таможенного поста» та місцевого підрозділу «МВД ЛНР».

До окупації обирався депутатом районної ради.

Читайте також: У ГУР підтвердили ліквідацію у Бердянську організаторки «виборів Путіна»

За даними ЗМІ, вибух прогримів поблизу будівлі Луганського національного університету ім. Шевченка. Сторонні люди не постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, голова Служби безпеки України Василь Малюк розповів про деталі ліквідації засудженого за держзраду екснардепа Іллі Киви, російських письменника-українофоба Захара Прилєпіна і пропагандиста Владлена Татарського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-