Атака на ДніпроГЕС: у Запоріжжі запустять новий проїзд між правим і лівим берегами

Атака на ДніпроГЕС: у Запоріжжі запустять новий проїзд між правим і лівим берегами

Укрінформ
Внаслідок ракетної атаки на ДніпроГЕС тимчасово обмежено рух транспорту. Для зʼєднання лівого і правого берегів у Запоріжжі буде запущено новий механізм проїзду.

Про це в Телеграмі написав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ. 

«Опрацьовуємо новий механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя - без заторів. Рух по «новому» мосту замість одностороннього зробимо двостороннім», - написав він. 

Федоров зазначив, що було проведено спільну нараду з представниками обласної та міської влади, служби відновлення доріг, патрульної поліції, гідроелектростанції. 

Головна мета – розвантажити ГЕС і перерозподілити потік машин по Запоріжжю так, щоб водії рухалися комфортно і безпечно. 

«Для цього розробляємо нову схему організації дорожнього руху: оновлюємо механізм двостороннього руху на греблі, направляємо потік транспорту через незавантажені вулиці та інші мости, місто забезпечує нові дорожні знаки та розмітку», - йдеться в дописі.

Читайте також: На повернення ДніпроГЕС до нормальної роботи знадобляться роки - Укргідроенерго

Новий механізм буде запущено вже цього тижня.

Раніше повідомлялось, що 22 березня зранку армія РФ випустила 8 ракет по ДніпроГЕС, завдавши обʼєкту серйозних пошкоджень. Крім самих станцій - ГЕС-1 та ГЕС-2, ворожий обстріл пошкодив дорожнє полотно ДніпроГЕС, що ускладнило проїзд. Завдяки злагодженій роботі всіх служб в той же день вдалось запустити рух транспорту греблею, але не повністю, а частково.

Фото: Вікіпедія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-