На Одещині відновили електропостачання, але закликають обмежити навантаження на мережу

На Одещині відновили електропостачання, але закликають обмежити навантаження на мережу

Укрінформ
Попри обстріли РФ, в Одеській області всіх абонентів підключили до електропостачання, проте просять обмежити навантаження на мережу, щоб остаточно стабілізувати систему.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає Укрінформ.

«Наразі відключених від електроенергії абонентів немає. Проте якщо буде зростати навантаження - можливі планові відключення з технічних причин», - написав Кіпер.

Енергетики звертаються з проханням знизити навантаження на мережі, щоб остаточно привести енергосистему до нормального стану. Кіпер закликав не користуватися одночасно потужними електричними пристроями, за можливості вмикати прилади не в пікові години.

«Крім того, ворог не припиняє терор Одещини. Вночі атакував дронами Ізмаїльський район, завдав шкоди припортовій інфраструктурі. А напередодні ввечері вдарив балістикою по Білгород-Дністровському району. На щастя, люди не постраждали», - додав голова ОВА.

Читайте також: На Дніпропетровщині, Київщині та Львівщині енергетики ліквідовують наслідки російської атаки

Як повідомляв Укрінформ, під час масованої атаки Росії 22 березня сили ППО збили над Одещиною щонайменше 11 дронів. Є пошкодження обʼєктів критичної інфраструктури. Група ДТЕК через наслідки російської атаки в Одесі оголосила про екстрені відключення електроенергії.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-