У Хмельницькому постраждалим від ворожих обстрілів виділили близько ₴13 мільйонів - мер

У Хмельницькому постраждалим від ворожих обстрілів виділили близько ₴13 мільйонів - мер

Укрінформ
Із бюджету Хмельницької громади у другому півріччі минулого року та на початку цього виділили близько 13 млн грн на виплату допомоги постраждалим від російських обстрілів.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

«Програма «єВідновлення» – один зі способів, як ми разом із державою допомагаємо людям, але є і наші програми. Зокрема, це програма допомоги постраждалим від терористичних актів, ракетних атак, через яку ми виплачуємо людям матеріальну допомогу. Два тижні тому були цифри за друге півріччя 2023 року та січень 2024 року, відповідно до яких ми десь 13 млн грн виплатили людям на ліквідацію наслідків того всього тероризму», - зазначив мер.

Читайте також: Хмельницький з початку року спрямував понад ₴700 мільйонів на підтримку ЗСУ

Симчишин додав, що всі служби оперативно реагують, коли трапляються обстріли.

«Дуже важливо, щоб не гинули і не отримували поранень люди, а те все матеріальне відновлюється. У нас, на жаль, під час ракетної атаки в січні загинули троє цивільних людей, позаминулого року – молода дівчина, чимало поранених цивільних і це – найстрашніше. А так все ми відновлюємо оперативно», - зауважив він.

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькій області вночі під час повітряної тривоги сили ППО знешкодили один ворожий безпілотник. Внаслідок атаки дронів постраждала жінка, її госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-