У Хмельницькому нацгвардійці провели урок, присвячений добровольцям

У Хмельницькому нацгвардійці провели урок, присвячений добровольцям

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому до Дня українського добровольця військовослужбовці підрозділу Національної гвардії провели урок мужності в одній зі шкіл міста.

Про це повідомили у військовій частині Нацгвардії, передає Укрінформ.

«Говорити нашим дітям про добровольців та армію загалом - це надважливо в умовах реалій цього світу. Десять років тому тисячі добровольців встали на захист нашої країни, і цей процес триває досі. Більшість із цих старшокласників тоді були ще малими дітьми і не пам’ятають цих днів. Для них це історія, яку вони мають знати. І хто, як не військові, можуть розповісти про це. Ми маємо не лише говорити з дітьми, а й показувати, що таке армія і як можна себе тут реалізувати», - сказав нацгвардієць Іван.

Зазначається, що військовослужбовці продемонстрували види безпілотних літальних апаратів, які застосовуються на полі бою, та засоби боротьби проти них. А учні мали змогу спробувати себе в ролі пілота.

Читайте також: В Україні відзначають День добровольця

«Я мріяв завжди спробувати керувати дроном, адже тільки на відео бачив, як наші військові вправно це роблять. І сьогодні моя мрія здійснилася. Це так круто, коли на легкий дотик твоїх пальців відбувається певна дія», - ділиться враження один із учнів.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині вшанували пам’ять нацгвардійців, які загинули під час ракетного удару по телевежі.

Фото: Військова частина 3053 Національної гвардії України м. Хмельницький / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-