У Тернополі вшанували пам’ять загиблих добровольців

У Тернополі вшанували пам’ять загиблих добровольців

Фото
Укрінформ
У Тернополі представники влади, рідні загиблих захисників та небайдужі тернополяни вшанували загиблих добровольців і поклали квіти до меморіальної стели «Воїнам, загиблим за волю України».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі ми сьогодні відчуваємо вдячність перед добровольцями, які захищають Україну, і тими, хто віддав життя у боротьбі з ворогом. Я пишаюся своїм сином і відночас мені дуже боляче, що його життя обірвалося. У нас було стільки планів і мрій. Він загинув у 2022 році у Запорізькій області у бою з кадирівцями. Добровільно пішов служити у ЗСУ і боронити Україну від російських загарників», – розповідає мама загиблого військовослужбовця Ольга Кондратюк.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих добровольців.

У Тернополі вшанували пам’ять загиблих добровольців / Фото: Юлія Томчишин, Укрінформ

Читайте також: Сирський подякував добровольцям за захист України

Як повідомлялося, 14 березня відзначають День українського добровольця. Цей день започатковано 17 січня 2017 року Верховною Радою для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-