П’яний миколаївець відкрив стрілянину з вікна багатоповерхівки

П’яний миколаївець відкрив стрілянину з вікна багатоповерхівки

Укрінформ
У Миколаєві поліцейські повідомили про підозру 50-річному чоловіку за стрілянину з вікна багатоповерхівки у житловому кварталі.

Про це повідомила поліція Миколаївської області, передає Укрінформ.

"До відділення поліції № 2 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від мешканців багатоквартирного будинку по вул. Чайковського. Вони сказали, що невідомий чоловік із квартири здійснив постріли нібито із пістолета в напрямку двору, де грались діти та перебували місцеві мешканці", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що у ході відпрацювання отриманої інформації поліцейські встановили особу зловмисника та місце його знаходження. Ним виявився 50-річний миколаївець – мешканець однієї з багатоповерхівок, який перебував у стані сп’яніння.

Зловмисника слідчі затримали та відправили на експертне дослідження.

Читайте також: В Івано-Франківську затримали ймовірних нападників на літню жінку

За словами чоловіка, у такий спосіб він перевіряв справність пістолета, який власноруч переробив зі стартового на бойовий. На щастя, травмувань ніхто з громадян не зазнав.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство із застосуванням зброї» та ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За скоєне миколаївцю загрожує до семи років ув’язнення.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомлялося, у Миколаєві чоловік підірвав гранату у квартирі багатоповерхівки - його затримала поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-