На Рівненщині школяр порізав ножем однокласника

На Рівненщині школяр порізав ножем однокласника

Укрінформ
У місті Дубно на Рівненщині шестикласник потрапив у лікарню через конфлікт з однокласником, у нього діагностували непроникаюче ножове поранення живота, життю дитини наразі нічого не загрожує.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Телеграмі Дубенська міська рада.

«Міський голова Василь Антонюк спільно з фахівцями відповідних служб міської ради відвідав хлопчика, котрий постраждав внаслідок конфлікту з однокласником в одному з ліцеїв міста і наразі проходить лікування у міській лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, медики діагностували у дитини непроникаюче ножове поранення живота.

Очільник міста поспілкувався з хлопчиком, його мамою та лікарями.

Життю дитини наразі нічого не загрожує, він перебуває під наглядом лікарів.

Як повідомляла обласна поліція, до лікарні 12 березня звернулася жінка із 11-річним сином, учнем одного із ліцеїв Дубенщини. Медики діагностували у хлопчика непроникаюче ножове поранення живота.

Читайте також: На Прикарпатті суд оштрафував і попередив батьків через влаштований їхніми дітьми булінг у школі

Попередньо відомо, що шестикласника на перерві вдарив у живіт та порізав одноліток під час конфлікту, коли постраждалий заступився за товариша.

Втім, хлопець не одразу зрозумів, що сталося, та пішов на урок. Пізніше йому стало зле, він помітив поріз і розповів про це однокласнику, який і звернувся до шкільної медсестри.

Детальні обставини події встановлюють ювенальні поліцейські. Другий учасник конфлікту пояснює, що не хотів таких наслідків, а ніж придбав у місцевому магазині та носив із собою.

Читайте також: У Чернівцях поліція перевіряє ймовірне цькування учнів працівницею ювенальної поліції

За дії малолітнього відповідатимуть батьки - вирішується питання про притягнення їх до відповідальності за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей за статтею 184 КУпАП.

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківську поліція проводить перевірку за фактом булінгу щодо підлітка. Із заявою до правоохоронців звернулася мама учня шостого класу, щоб захистити його від жорстокого поводження та психологічного насильства з боку однолітків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-