На Київщині директора товариства підозрюють у розтраті ₴250 тисяч під час ремонту укриття

На Київщині директора товариства підозрюють у розтраті ₴250 тисяч під час ремонту укриття

Укрінформ
У Білогородці Київської області директору товариства, який здійснював технагляд за ремонтом укриття в підвальному приміщенні багатоповерхівки і сприяв розтраті 250 тис. бюджетних коштів, оголосили підозру.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури зловмиснику повідомили про підозру за фактами пособництва у привласненні чужого майна та службового підроблення (ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Розслідуванням встановлено, що підозрюваний здійснював технагляд за ремонтом укриття в підвальному приміщенні багатоповерхівки на замовлення комунального підприємства Білогородської сільської ради Бучанського району.

Достовірно знаючи, що підрядник у звітній документації викривив інформацію про реальний обсяг наданих послуг та використаних будівельних матеріалів, він погодив та підписав акт приймання виконаних робіт. На підставі цього документа підряднику перераховано бюджетні кошти.

Читайте також: Справа про розкрадання: екскерівниця апарату Харківської ОВА сплатила ₴3,6 мільйона застави

Згідно з висновком судової будівельно-технічної експертизи, підрядна організація безпідставно отримала зайві понад 250 тисяч бюджетних коштів.

Обвинувальний акт стосовно підрядника розглядається у суді.

Як повідомляв Укрінформ, столичні правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом можливої розтрати коштів під час реконструкції шляхопроводу в складі транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської й Олександра Довженка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-