В Одесі через атаку дронів без світла 144 споживачі

В Одесі через атаку дронів без світла 144 споживачі

Укрінформ
В Одесі через нічну атаку російських дронів без світла залишаються 144 споживачі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

Енергетики за добу відновили електропостачання для 18 тисяч споживачів у регіонах, які постраждали від ворожих обстрілів.

У Дніпропетровській області за добу відновлене електропостачання 1,6 тис. споживачів, які були знеструмлені з технічних причин.

У Донецькій області за добу енергетики заживили сім населених пунктів. Через бойові дії знеструмлені близько тисячі споживачів у п’яти населених пунктах. Всього в області без електропостачання залишаються 77 населених пунктів – 42 тисячі точок обліку. Відновлено газопостачання 14 родинам.

У Запорізькій області внаслідок бойових дій без електропостачання залишаються 3,7 тис. споживачів у 50 населених пунктах.

У Миколаївській області заживлено понад 1,4 тис. абонентів, які вимикались через бойові дії.

В Одесі знеструмлено 144 споживачів у багатоквартирному будинку, який постраждав внаслідок ворожої дронової атаки.

Читайте також: Україна пройшла зиму без блекаутів і графіків відключень - Шмигаль

У Сумській області через бойові дії без електропостачання 4,2 тис. точок обліку у 57 населених пунктах. У Сумському районі будівельна техніка пошкодила газопровід середнього тиску. Без газу залишилися 2,6 тис. абонентів.

У Харківській області енергетики відновили електропостачання 16 абонентам, які довгостроково залишалися без світла через бойові дії. Всього в області без світла 13,5 тис. точок обліку у 63 населених пунктах. Без постачання газу залишаються понад 350 абонентів.

У Херсонській області енергетики відновили електропостачання майже 4 тис. споживачів у 8 населених пунктах. Залишаються без світла 45 населених пунктів – 25,8 тис. точок обліку, з них 3,2 тис. – в обласному центрі.

У Чернігівській області внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими близько тисячі точок обліку у 18 населених пунктах.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі внаслідок атаки БПЛА вночі 2 березня загинули троє людей, зокрема дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-