Поранений внаслідок підриву авто на Одещині представник добровольчої армії досі у комі - Братчук

Поранений внаслідок підриву авто на Одещині представник добровольчої армії досі у комі - Братчук

Укрінформ
Поранений внаслідок вибуху автомобіля представник Української добровольчої армії (УДА) Альберт Кручинін і досі перебуває у комі.

Проте лікарі стабілізували у нього тиск та налаштовані оптимістично. Про це у коментарі Суспільному повідомив речник Української добровольчої армії «Південь», голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Стан Альберта стабілізовано по тиску, проте він продовжує перебувати у комі. Лікарі налаштовані оптимістично. Зараз все залежить від імунітету нашого побратима та Бога, тому ми всі молимося», - розповів Братчук.

Також, за його словами, стан дружини Альберта Наталі покращився, однак у неї травмована барабанна перетинка на правому вусі та є проблеми зі слухом. Ліве вухо жінки поступово відновлюється.

Читайте також: На Харківщині двоє чоловіків підірвалися на міні

Представники УДА лікуються у Києві. Вони перебувають під охороною Української добровольчої армії та правоохоронців. Також, за інформацією Братчука, УДА охороняє їхніх дітей.

Як повідомляв Укрінформ, у передмісті Одеси ввечері 19 лютого вибухнув автомобіль Української добровольчої армії, постраждали Альберт та Наталя Кручиніни.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб.

Фото: Українська добровольча армія / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-