Рівненщина передала військовим майже 50 дронів

Рівненщина передала військовим майже 50 дронів

Укрінформ
У Рівненській області громади та працівники підприємств передали військовим ще 48 дронів та п’ять портативних комплексів радіоелектронної боротьби з безпілотниками.

Про це повідомляє Рівненська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Прикордонна до Білорусі Старосільська громада Сарненського району продовжує активно волонтерити. Цього разу військовим передали 12 дронів та харчі. Сарненська громада придбала 5 портативних комплексів радіоелектронної боротьби з дронами. Техніка вже стала в нагоді батальйону «Поліські вовки». 25 дронів, тепловізор, окопні свічки, шини для авто, а також гостинці вже поїхали до захисників від Рокитнівської громади. Допомагають захисникам і в Гощанській громаді. Дитячий вокальний ансамбль «Домісолька» зі школи мистецтв зібрав кошти на FPV-дрон для військових", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, долучилися і працівники «Рівнеобленерго» - передали захисникам п'ять БПЛА. Розвідувальний Mavic та чотири дрони-камікадзе вже вирушили на схід України. Також передали військовослужбовцям на Донеччину 200 сухих хімічних грілок.

Читайте також: Зенітно-кулеметному батальйону Прикарпаття передали обладнання на понад ₴500 тисяч

Шість квадрокоптерів до шести військових частин передали і працівники РАЕС. Один з них DJI Mavic Pro та п’ять DJI Mavic 3T із тепловізійними камерами. Також дрони придбали для захисників, чиї батьки або рідні працюють на підприємстві.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині для нацгвардійців 14 штурмової бригади «Червона калина» придбали дрони та портативні радіоелектронні засоби протидії безпілотним літальним апаратам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-