Оборонні споруди у Запорізькій області будують майже цілодобово - Федоров

Оборонні споруди у Запорізькій області будують майже цілодобово - Федоров

Укрінформ
Будівництво оборонних споруд на території Запорізької області ведуться майже цілодобово.

Про це під час брифінгу сказав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу. 

“Сьогодні наша основна мета розподіляється на кілька частин: перша - ведуться майже цілодобово роботи по будівництву оборонних споруд як військовими, так і цивільними підрядниками. Копаємо цілодобово. Робимо зовсім несподівані речі для ворога. По-друге, наша мета підсилити наших захисників всіма засобами, які можемо придбати за місцеві бюджети тергромад. Вже найближчими днями буде передана партія з сотень дронів, буквально на наступному тижні ми розпочнемо придбання не лише дронів, а всіх типів засобів, які необхідні для захисників. Це і РЕБ, і авто, і ремонт, і розхідні матеріали. Це буде комплексна підтримка”, - сказав Федоров. 

За його словами, минулого тижня він разом з військовим командуванням відвідав військові частини, які сьогодні знаходяться на передовій на території Запорізької області. 

Читайте також: Ситуація в Авдіївці показала, що Україні потрібна сучасна ППО і посилення фортифікації - Умєров

“Вчора закінчили об'їзд військових частин. Сьогодні військові роблять героїчні справи, які ворог навіть не міг собі очікувати. Ворог подекуди в 12 разів перевищує в кількісному складі наші Сили оборони на території області ”, - сказав він. 

Крім того, Федоров зазначив, що сьогодні було проведено засідання Ради оборони Запорізької області, на якій обговорили питання щодо посилення оборони міста Запоріжжя. 

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі та підконтрольній Україні території буде проводитись ідентифікація населення. Це потрібно, в тому числі, і для виявлення ДРГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-