У Кропивницькому провели в останню путь трьох воїнів

У Кропивницькому провели в останню путь трьох воїнів

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому провели в останню путь трьох воїнів, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні, 6 лютого, кропивничани прийшли на Алею почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища, щоб провести в останню дорогу земляків - Героїв, які віддали своє життя за свободу і незалежність рідної землі. Цього дня місто прощалося із трьома захисниками України: матросом Сергієм Івлєвим, старшим солдатом Олексієм Сухотіним, рядовим Андрієм Медведенком", - йдеться у повідомленні.

Сергій Івлєв народився 15 серпня 1978 року у Знам'янці Кіровоградської області. Згодом родина переїхала у Кропивницький. Навчався у загальноосвітній школі № 6. У 1993 році, після закінчення школи, працював у сфері торгівлі, а згодом реалізував себе в будівничій справі.

У серпні 2023 року Сергій Івлєв став до лав Збройних сил України та виступив на захист Батьківщини. Служив на посаді сапера інженерно-саперного відділення батальйону морської піхоти.

Матрос загинув 28 січня 2024 року поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області під час виконання бойових завдань зі стримування збройної агресії Російської Федерації.

Сергій Івлєв назавжди залишатиметься у спогадах близьких щирим і доброзичливим, завжди готовим прийти на допомогу, справжнім другом, турботливим сином та братом, коханим чоловіком та люблячим батьком. Залишилися мама, брат, дружина та двоє синів 8 та 10 років.

Олексій Сухотін народився 19 травня 1978 року в Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі №19. Пройшов військову строкову службу. Працював у будівельній сфері Кропивницького.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України долучився добровольцем до захисту країни. Служив у військових підрозділах ЗСУ на посадах логіста, потім штурмовика. Із серпня 2023 року служив номером обслуги 1-го гранатометного відділення роти вогневої підтримки.

Старший солдат Олексій Сухотін загинув 28 січня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу окупантів, поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області під час виконання бойових завдань із забезпечення заходів національної безпеки і оборони України.

Він був справжнім воїном, чуйною та доброю людиною, гарним сином, люблячим чоловіком та батьком, надійним другом та патріотом своєї країни. Залишились дружина та двоє доньок 12 та 16 років.

Читайте також: У Києві попрощалися із загиблим воїном та поетом Максимом «Далі» Кривцовим

Андрій Медведенко народився 17 жовтня 1985 року у Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №13. Закінчив Кіровоградський кооперативний фаховий коледж економіки і права імені Сая. Тривалий час працював у кондитерській компанії «КОНТІ».

У жовтні 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ. Служив на посаді стрільця-снайпера десантно-штурмового відділення.

Рядовий Андрій Медведенко загинув 7 січня 2024 року поблизу населеного пункту Синьківка Купʼянського району Харківської області, стримуючи навалу російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-