Ще три родини з чотирма дітьми вибралися з тимчасово окупованої території України

Ще три родини з чотирма дітьми вибралися з тимчасово окупованої території України

Укрінформ
Ще три родини з чотирма дітьми вибралися з тимчасово окупованої території, що відбулося завдяки організації Save Ukraine.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Історії родин, які виїхали з тимчасово окупованих територій, розбивають серце. Втрата бізнесу, бо відмовилися оформлювати російський паспорт. Принизливі кількагодинні допити під снайперським прицілом. Постійний страх, що заберуть дитину, адже старший син в ЗСУ. Відмова віддавати доньку в російську школу», - написав Прокудін.

Він зазначив, що наразі ці три родини з чотирма дітьми - на вільній українській землі. Начальник ОВА подякував їм за стійкість. Тепер сімʼї в безпечному місці, з ними працюють лікарі та психологи.

Прокудін висловив вдячність організації Save Ukraine, яка продовжує важливу місію з повернення дітей.

Читайте також: З прифронтових районів Херсонщини евакуювали ще 35 людей, серед них троє дітей

Як повідомляв Укрінформ, на підконтрольну Україні територію повернули двох дівчат з тимчасово окупованої території Херсонщини, їм 15 і 16 років. Їхні родини співпрацювали із Save Ukraine, завдяки чому змогли виїхати з тимчасово окупованої частини Херсонщини.

Фото: Олександр Прокудін / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-