Через негоду в Україні знеструмлені понад 50 населених пунктів

Через негоду в Україні знеструмлені понад 50 населених пунктів

Укрінформ
Станом на 6 лютого енергетики підключили електрику для майже 15 тис. абонентів; через негоду знеструмлено понад 50 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Міністерство енергетики.

Так, у Дніпропетровській області з технологічних причин знеструмлено 4,4 тис. споживачів.

На Донеччині за минулу добу вимикалися 13,8 тис. абонентів у 18 населених пунктах, з них 15 населених пунктів (3,7 тис. споживачів) - через негоду, решта - внаслідок ворожих обстрілів. Енергетики заживили три населених пункти (12,7 тис. абонентів), які були знеструмлені через бойові дії, – зокрема ті, що були відключені раніше. Без світла через обстріли та негоду залишаються 89 населених пунктів (45 тис. споживачів).

Внаслідок технологічних порушень знеструмлено 6 населених пунктів Житомирської області, це 145 споживачів.

Ремонтні бригади усунули низку технологічних порушень в електромережах Запоріжжя, Вільнянщини та прифронтових територій Оріхівщини, завдяки чому відновили енергопостачання 2340 родин. Через негоду знеструмилися 589 домоволодінь у Пологівському районі, ще 222 абоненти залишилися без світла через технологічне порушення в мережах Вільнянського відділення.

Через технологічне порушення відключено 2,1 тис. споживачів електроенергії на Київщині.

Внаслідок погіршення погодних умов знеструмлювалася 21 лінія 10 кВ у Кіровоградській області. На ранок усіх споживачів заживлено.

На Сумщині через бойові дії знеструмлено повітряні лінії та підстанції 110 кВ, без електрики 55 населених пунктів (2,2 тис. споживачів).

Читайте також: В енергосистемі України виник профіцит, надлишки передавали до Польщі

У Хмельницькій області через погіршення погодних умов знеструмлено 20 населених пунктів (2,6 тис. абонентів).

Як повідомлялось, станом на 09:30 6 лютого рівень споживання електроенергії в Україні на 1,2% вищий за відповідний показник понеділка, 5 лютого. Причина - невелике похолодання на сході та півночі країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-