На Вінниччині стартував другий етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

На Вінниччині стартував другий етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Фото
Укрінформ
На Вінниччині 5 лютого стартував другий етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Сьогодні в області, як і по всій країні, стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Спорт – це не лише про здоров’я, а й про лідерство, наполегливість та вміння працювати в команді. Переконаний, що завдяки змаганням «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» діти більше спілкуватимуться з однолітками та розкриють свій потенціал», - написав Борзов.

За його словами, Вінниччина входить до п’ятірки лідерів за кількістю команд-учасників, на змаганнях їх зареєструвалося 1932.

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» Вінничина / Фото: Сергій Борзов

 

Посадовець повідомив, що урочисте відкриття ігор відбулося у Вінниці в СК «Здоров’я». Організатори привітали команди з баскетболу Калинівської громади – юних «Драконів» Корделівського ліцею та «Соколів» з ліцею с.Глинськ. Ці команди зареєструвалися одними з перших та є найактивнішими учасниками змагань. Тож сьогодні, у товариському матчі, вони зустрілися з професійною командою БК «Вінниця», аби вдосконалюватись та ставати ще кращими.

Борзов розповів, що він презентував гравцям БК «Вінниця» баскетбольний м'яч з підписами переможців Євроліги - БК «Монако».

Читайте також: У Бучі стартував другий етап Всеукраїнської шкільної спортивної ліги «Пліч-о-пліч»

Начальник ОВА також відзначив яскравий виступ черлідерок Вінницького гуманітарного ліцею №1 ім. М.Пирогова «Завзяті соболята».

У другому етапі школярі боротимуться за право представляти свій навчальний заклад на рівні громад, потім – районів та області.

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» втілюється за ініціативи Президента Володимира Зеленського для популяризації спорту серед школярів. Наразі стартує другий етап ігор, в якому юнаки та дівчата продемонструють свою майстерність з футзалу, баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування та черліденгу.

Завершиться проєкт всеукраїнським етапом у червні 2024-го.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-