Шелтери у Запоріжжі отримали побутову техніку від гуманітарної місії «Проліска»

Шелтери у Запоріжжі отримали побутову техніку від гуманітарної місії «Проліска»

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі п’ять шелтерів отримали побутову техніку від представників гуманітарної місії «Проліска» за сприяння Агентства ООН.

Про це у Телеграмі повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

«…Представники «Проліски» за сприяння Агентства ООН у справах біженців передали Запоріжжю холодильники, морозильні камери, пральні та сушильні машини і водонагрівачі, які були встановлені у пʼяти таких шелтерах», - повідомляє Куртєв.

Він зауважив, що для Запоріжжя, яке наразі має обмежений бюджет, це є доволі суттєвою підтримкою.

Зазначається, що гуманітарна місія «Проліска» за сприяння Агентства ООН у справах біженців в Україні допомагає з перших днів повномасштабного вторгнення.

«Представники організації завжди виїжджають на місця ракетних прильотів та надають постраждалим людям будівельні матеріали, гуманітарну і психологічну допомогу. Також благодійники підтримують внутрішньо переміщених осіб, обладнуючи шелтери для ВПО меблями, комп’ютерною та побутовою технікою», - додав Куртєв.

Читайте також: Матеріали для ремонту зруйнованих війною будинків отримали понад 100 родин на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, команда гуманітарного центру «Проліска - Кривий Ріг» передала будівельні матеріали місцевим жителям, приватні будинки яких зазнали пошкоджень, внаслідок ворожих обстрілів. Літнім людям волонтери центру допомогли зашити розбиті вікна та стелі плівкою й OSB – плитами.

Фото: Анатолій Куртєв / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-