Енергетики відновили живлення критичної інфраструктури у Криворізькому районі

Енергетики відновили живлення критичної інфраструктури у Криворізькому районі

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі та прилеглих районах відновлено енергоживлення критичної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російських обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький повідомив у Фейсбуці.

«Роботи з відновлення живлення споживачів Кривого Рогу та прилеглих районів тривають, сьогодні був на всіх пошкоджених обʼєктах. Станом на зараз головне завдання – якомога швидше заживити критичну інфраструктуру та побутових споживачів – ремонтні бригади виконали, за це їм величезна подяка, так само як і нашим колегам з розподільчих мереж та місцевої електростанції», - зазначив Кудрицький.

За його словами, робота триває цілодобово, Укренерго продовжує відновлювати високовольтне обладнання, тестується робота обладнання, яке вціліло, для знищеного підбирається заміна з аварійного запасу, який компанія формувала протягом усього 2023 року.

«Найближчими днями обовʼязково будемо тут ще раз, маємо конкретні плани по збільшенню надійності електропостачання», - підкреслив Кудрицький.

Читайте також: Зеленський провів нараду щодо захисту енергооб’єктів Дніпропетровщини

Як повідомлялося, 3 лютого вночі ворог атакував Кривий Ріг дронами. Без світла в районі залишилися майже 15 тисяч людей та дві котельні, які забезпечують 43 тисячі абонентів. У місті частково був знеструмлений швидкісний трамвай. 

Фото: Володимир Кудрицький, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-