Криворіжжя знову частково знеструмлене через перенавантаження

Криворіжжя знову частково знеструмлене через перенавантаження

Укрінформ
Криворіжжя, яке постраждало через атаку ворожих дронів, знову частково знеструмлене. Причина - перенавантаження мереж.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Через перенавантаження мереж Криворіжжя знову частково знеструмлене. Без світла деякі райони Кривого Рогу. А також 5 громад. Широківська, Гречаноподівська, Карпівська, Новолатівська та Зеленодольська”, - зазначив він.

Енергетики працюють, аби якнайшвидше стабілізувати ситуацію, заживити домівки та підприємства.

Як повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, станом на 19:20 ситуація залишається складною. Аварійні служби продовжують ліквідовувати наслідки нічного обстрілу.

“Відключення, які зараз відбуваються, є вимушеними й необхідними для того, щоб зберегти енергосистему. Тому необхідно виявити терпіння і дати можливість фахівцям зробити все, що можливо”, - пояснив він.

Через вимушені відключення електроенергії електротранспорт знову працює в обмеженому режимі. На деяких ділянках відсутній рух тролейбусів та трамваїв, в тому числі на лінії швидкісного трамвая.

Читайте також: В енергосистемі України виник профіцит, надлишки передавали до Польщі

Всі об’єкти критичної інфраструктури, зокрема «Міськводоканал» та «Тепломережа», перейшли на генератори там, де це можливо.

Як повідомлялося, вночі ворог завдав удару по об'єкту енергетичної інфраструктури Кривого Рогу. Наслідки важкі. В посиленому режимі працюють всі служби. Вдень енергетики відновили енергопостачання для всіх споживачів, чиї домівки знеструмила нічна атака. У Довгинцівському районі виникла ще одна аварійність, але вона не пов’язана з нічною атакою. Спеціалісти ДТЕК продовжують відновлювальні роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-