Арештували майно депутата Херсонської облради, який перейшов на бік ворога

Арештували майно депутата Херсонської облради, який перейшов на бік ворога

Укрінформ
На понад 640 млн грн арештовано майна у депутата Херсонської облради, який перейшов на бік ворога та вступив до путінської партії «Єдина Росія».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«За клопотанням прокурора Спеціалізованої екологічної прокуратури Херсонської обласної прокуратури, накладено арешт на майно, яке належить депутату Херсонської обласної ради, підозрюваному у державній зраді та колабораційній діяльності», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загальна вартість арештованого – понад 640 мільйонів гривень. Це корпоративні права у 12 агрофірмах та підприємствах, належні їм земельні ділянки загальною площею 2,5 тис. га, тепличний комплекс, автозаправний комплекс, більше 30 об’єктів нерухомого майна, транспортні засоби, мисливські рушниці, карабін, банківські рахунки.

Підкреслюється, що наразі вживаються заходи щодо передачі арештованого майна в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

Читайте також: Керівнику мелітопольського підприємства оголосили підозру - постачав посуд росармії

Як повідомляв Укрінформ, українські правоохоронці повідомили про підозру брату херсонського нардепа-зрадника Олексія Ковальова – Юрію. У 2020 році Юрія Ковальова було обрано депутатом Херсонської обласної ради.

Данило Репілевський та Юрій Ковальов були виключені зі складу депутатської фракції «Слуга народу» у Херсонській обласній раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-