Ще 1500 ноутбуків отримали школярі Донецької, Луганської та Херсонської областей

Ще 1500 ноутбуків отримали школярі Донецької, Луганської та Херсонської областей

Фото
Укрінформ
Ще 1500 ноутбуків отримали школярі Донецької, Луганської та Херсонської областей від управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Про це повідомляється на сайті Міністерства освіти і науки України, передає Укрінформ.

"Завдяки гаджетам діти із соціально вразливих категорій матимуть можливість не лише навчатися, але й спілкуватися з однолітками та дізнаватися нову інформацію. Таку допомогу від управління Верховного комісара ООН у справах біженців отримали півтори тисячі учнів із Донецької, Луганської та Херсонської областей", - йдеться у повідомленні.

Гаджети доставили до громад, у яких більшість шкіл провадить дистанційне навчання. Найбільшу кількість пристроїв спрямують до Донеччини — 686 ноутбуків. Представники п’яти громад області вже отримали сертифікати на гаджети, ще 34 — отримають незабаром.

645 девайсів поїхали до Херсонщини, а 169 отримали громади Луганщини.

Читайте також: Для українських учнів та вчителів запустили «Коаліцію девайсів» - Зеленська

У МОН нагадали, що розподіл техніки відповідно до міста, області або закладу освіти можна відстежувати на спеціальному дашборді.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді минулого року ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки надав майже 29 тисяч ноутбуків для школярів середнього і старшого віку з десяти областей України.

Фото: mon.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-