На Волині п’яний водій збив школяра і втік з місця аварії

На Волині п’яний водій збив школяра і втік з місця аварії

Укрінформ
У смт Любешів Волинської області поліцейські оперативно встановили п’яного водія, який збив школяра і втік з місця аварії.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

“У Любешові нетверезий водій збив школяра та втік з місця аварії: поліцейські оперативно встановили правопорушника”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 18 січня на розі вулиць Незалежності – Монастирська водій автомобіля Volkswagen Golf збив 13-річного хлопця, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, та втік з місця аварії.

Внаслідок автопригоди школяр отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

Поліцейські оперативно встановили, що за кермом авто перебував 35-річний житель Камінь-Каширського району, у якого були видимі ознаки сп’яніння. У правопорушника відібрали кров для перевірки, в результаті чого був зафіксований стан алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Читайте також: На Одещині легковик збив 7-річну дівчинку, вона померла в лікарні

Правопорушнику загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернопільській області на трасі поблизу села Острів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувалися вісім людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-