На Одещині легковик збив 7-річну дівчинку, вона померла в лікарні

На Одещині легковик збив 7-річну дівчинку, вона померла в лікарні

Укрінформ
У місті Чорноморськ Одеської області водій легковика збив семирічну дівчинку, яка від отриманих травм померла в лікарні. Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Про це повідомляється на сайті обласної поліції, передає Укрінформ.

“Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі, внаслідок якої було травмовано дитину”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, автопригода сталася близько 14-ї години. Водій автомобіля Hyundai буксирував на тросі зламаний ВАЗ. Під час руху буксирувальний трос обірвався, а водій ВАЗ втратив контроль над легковиком та виїхав на узбіччя, де стояли люди, травмувавши семирічну дівчинку.

Дитину доставили в Чорноморську міську лікарню. Від отриманих тілесних ушкоджень вона в лікарні померла. Також з травмами госпіталізували її матір. 

Відомості про подію внесені слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Рівненщині зіткнулися Mitsubishi та Mercedes - травмовані троє дорослих і двоє дітей

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються всі обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській області у ДТП загинула молода жінка і травмувалися п'ятеро людей, зокрема малолітня дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-