Підлітки на Чернігівщині нащедрували на автомобіль для військових

Підлітки на Чернігівщині нащедрували на автомобіль для військових

Фото, відео
Укрінформ
Підлітки з Бахмача, що на Чернігівщині, заробили 130 тисяч гривень, зігравши 24 рази новорічну виставу - гроші пішли на купівлю та ремонт автомобіля для ЗСУ.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

Зазначається, що з новорічною виставою діти об’їздили підприємства міста та громади. Машина обійшлася у сто тисяч гривень і ремонт у 30 тисяч – саме стільки ці діти зібрали цьогоріч на щедрівках. Зі своєю виставою вони обійшли підприємства Бахмача та громади. Готувались до вистави два місяці. Сценарій писала вчителька і волонтерка з громадської організації "Метаморфози" Тетяна Левченко.

"У нас була велика ціль: зібрати на машину і зібрати велику суму, бо машина потрібна, а донати йдуть дуже повільно. Тому ми вирішили написати виставу про нас, про наші "Метаморфози", про те, що ми збираємо на машину. Ця щедрівка новітня, але в ній є всі традиційні елементи. Наші герої збирають на машину, ми теж збираємо на машину", – розповіла Левченко.

Читайте також: На Львівщині під час фестивалю зібрали понад 110 тисяч гривень для ЗСУ

Юні артисти назбирали готівки 100 тисяч, а ще 30 тисяч надійшло на безготівковий рахунок.

Підлітки на Чернігівщині нащедрували на автомобіль для військових / Фото: Суспільне Чернігів

Як повідомляв Укрінформ, громади Чернігівської області отримали від Латвії 32 дизельні генератори різної потужності для закладів освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-