На Харківщині зіткнулися Chevrolet та ВАЗ, серед постраждалих - дитина

На Харківщині зіткнулися Chevrolet та ВАЗ, серед постраждалих - дитина

Фото
Укрінформ
У Богодухові на Харківщині в ДТП постраждали семеро людей, серед них - 12-річна дитина, всіх із травмами різного ступеня тяжкості доправили в лікарню.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба поліції Харківщини, передає Укрінформ.

“14 січня близько 19:50 на трасі “Харків-Суми” на виїзді з міста Богодухів сталося зіткнення автомобілів Chevrolet та ВАЗ-2108. Попередньо встановлено, що 44-річний водій ВАЗ-2108 виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з іншим авто під керуванням 41-річного жителя Сумської області”, - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП, за даними поліції, постраждали водій Chevrolet, його 42-річна дружина та 12-річна донька. Водій ВАЗ та троє його пасажирів також зазнали тілесних ушкоджень.

Транспортні засоби помістили на майданчик тимчасового затримання.

Читайте також: На Рівненщині зіткнулися Mitsubishi та Mercedes - травмовані троє дорослих і двоє дітей

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомлялося, у місті Чорноморськ Одеської області водій легковика збив семирічну дівчинку, яка від отриманих травм померла в лікарні.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-