Енергетики за добу повернули світло у 248 населених пунктів

Енергетики за добу повернули світло у 248 населених пунктів

Фото
Укрінформ
Упродовж минулої доби енергетики відновили електропостачання 248 населених пунктів, що залишилися без світла через негоду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

«Енергетики продовжують роботи з ліквідації аварій у мережах, спричинених негодою, - протягом доби заживлено 248 населених пунктів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повністю відновлене електропостачання у знеструмлених через негоду населених пунктах у Запорізькій, Сумській і Чернігівській областях.

У Дніпропетровській області світло повернули 58 населеним пунктам, в Одеській - 73, у Кіровоградській - 37, на Миколаївщині - 43 населеним пунктам.

Читайте також: На Харківщині росіяни двічі обстріляли бригаду енергетиків

Через обледеніння та падіння опор, обрив ліній електропередачі, негоду залишається без електропостачання 281 населений пункт: у Дніпропетровській області - 128, Кіровоградській - 70, на Миколаївщині і Одещині - 56 і 27 населених пунктів відповідно.

Енергетики за добу повернули світло у 248 населених пунктів / Фото: Міненерго

Над усуненням пошкоджень і відновленням електропостачання продовжують працювати 117 бригад, 355 робітників, 135 одиниць техніки. Бригадам місцевих обленерго допомагають бригади компаній групи АТ «Українські розподільні мережі».

Як повідомлялося, станом на ранок 10 січня через несприятливі погодні умови залишалися без електропостачання 523 населені пункти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-