В Україні через негоду знеструмлені 705 населених пунктів у 10 областях

В Україні через негоду знеструмлені 705 населених пунктів у 10 областях

Укрінформ
В Україні через сніг та мороз знеструмлені 705 населених пунктів у 10 областях, рятувальники відбуксовують автомобілі, які застрягли у снігових заметах.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

Станом на 12:00 підрозділи ДСНС здійснили 25 виїздів на буксирування автомобілів, зокрема автомобіля швидкої та рейсового автобуса, де перебували 15 осіб, зокрема троє дітей.

Читайте також: Негода на Одещині: знеструмлені понад 220 населених пунктів, школи переходять на «дистанційку»

Також було 36 виїздів на прибирання повалених дерев.

За інформацією Укренерго, знеструмлено 705 населених пунктів у 10 областях: Дніпропетровська - 162, Кіровоградська – 161, Одеська – 233, Чернігівська – 7, Запорізька – 41, Миколаївська – 62, Черкаська – 1, Київська – 26, Хмельницька - 8, Донецька - 4.

Через ускладнення погодних умов у Кривому Розі знеструмлені п'ять котелень, без опалення залишились 12 багатоквартирних будинків та школа, працюють бригади обленерго.

Проїзд на всіх дорогах загального користування забезпечений. Працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автодорогах.

Як повідомляв Укрінформ, у Рівненській області через негоду і сильний мороз зареєстровані два смертельні випадки від переохолодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-