В Україні через негоду знеструмлені майже 400 населених пунктів

В Україні через негоду знеструмлені майже 400 населених пунктів

Укрінформ
Станом на ранок 8 січня в Україні через негоду залишилися без енергопостачання майже 400 населених пунктів, найбільше - на Дніпропетровщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Через погіршення погодних умов - налипання мокрого снігу та ожеледі - в Україні знеструмлено майже 400 населених пунктів. Найскладніша ситуація на Дніпропетровщині - без електроенергії понад 200 населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Так, у Кривому Роз без світла залишається понад 15 тисяч абонентів. Котельні та насосні станції працюють на генераторах. Через обледеніння ліній не працюють трамваї та тролейбуси.

На Кіровоградщині знеструмлено близько 80 населених пунктів. В Одеській та Миколаївській областях – 58 і 54 населених пунктів відповідно. Майже 9 тисяч абонентів через негоду залишилися без світла на Київщині.

Читайте також: У Запоріжжі зупинили трамваї і тролейбуси через ожеледицю і обмерзання мережі

Як повідомлялося, 7 січня в Українірозпочав роботу цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди. Із 7 по 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-