Дороги держзначення чистять більш як тисяча людей і 930 одиниць техніки

Дороги держзначення чистять більш як тисяча людей і 930 одиниць техніки

Відео
Укрінформ
На вечір неділі, 7 січня, 932 одиниці техніки забезпечують безперешкодний рух дорогами державного значення.

Про це повідомив голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зараз безперешкодний рух дорогами державного значення забезпечують вже 1046 людей та 932 одиниці техніки. Попри ускладнення погодних умов робимо все, щоб не обмежувати рух для транспорту", - написав Найєм.

Він зазначив, що 8 січня в Україні прогнозують погіршення погоди: у південних областях ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині вдень пориви вітру 15-20 м/с.

"Просимо водіїв бути обережними. Без нагальної потреби не виїжджайте на дороги. Якщо ж плануєте поїздку, враховуйте погодні умови. Використовуйте спеціальні технічні засоби для таких ситуацій – це ланцюги або браслети протиковзання. Буксирувальний трос, лопату, каністру з бензином, зимовий омивач скла, аптечку, знак аварійної зупинки, вогнегасник беріть обовʼязково, якщо попереду – довга дорога", - застеріг Найєм.

Читайте також: У Запоріжжі зупинили трамваї і тролейбуси через ожеледицю і обмерзання мережі

Він нагадав, що в Агентстві відновлення працюватиме цілодобова гаряча лінія за номером +38 067 400 60 80.

Як повідомлялося, 7 січня в Україні розпочав роботу цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди. З 7 по 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території країни.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-