У Хмельницькому зібрали мільйон гривень на FPV-дрони

У Хмельницькому зібрали мільйон гривень на FPV-дрони

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому за кілька днів зібрали мільйон гривень на FPV-дрони для військових.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив блогер Андрій Попик.

"Ми повторили авантюру, і під “шумок” новорічних свят ще раз зібрали 1 000 000 гривень на 100 FPV-дронів. 30 грудня, коли багато хто вже був на мандариново-салатному настрої, у благодійному фонді "Волонтери Поділля" була “двіжуха”. Зібрались волонтери, військові і просто класні люди... Проводили благодійний стрім – робили дрони в прямому ефірі. Тоді нам вдалось зібрати 630 000 грн, і ще за пару вечірніх стрімів "після свята" ми таки дотисли позначку в мільйон гривень", - написав Попик.

За його словами, до збору долучилися українці та люди з-за кордону. Зокрема, колектив швейного цеху зі Старої Синяви передав готівку на чотири дрони, ІТ-фахівець приніс доларову готівку, мама загиблого воїна перерахувала на фонд на два FPV-дрони, дружина загиблого воїна теж принесла гроші.

Читайте також: Львів передав військовим 200 дронів та чотири автівки

«Найбільше вразили діти. Маленькі діти з багатодітної родини зі Старокостянтинова (того самого, який щоночі не спить, бо там розташований військовий аеродром), наколядували на Різдво 5000 грн, і передали їх на ЗСУ», - додав блогер.

Як повідомляв Укрінформ, хмельницький блогер Андрій Попик під час 12-годинного стріму зібрав понад 1 млн грн, за які придбали комплектуючі для 112 FPV-дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-