Росіяни зареєстрували автобусний маршрут Москва - Луганськ як міжнародний

Росіяни зареєстрували автобусний маршрут Москва - Луганськ як міжнародний

Укрінформ
Поїздки з Москви до Луганська й у зворотній бік мешканці т. зв. «ЛНР» здійснюватимуть як іноземці.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Фейсбуці.

«Повноцінна інтеграція, на якій з екранів телевізорів майже два роки наголошують перші особи РФ, насправі не вдається. Напередодні Нового року у столиці РФ відкрили ще один міжнародний автовокзал – «Красногвардейский». Відтепер саме звідти будуть здійснюватися перевезення пасажирів до так званої «ЛНР», про що повідомили в міській раді Москви. Автобусні рейси з РФ на окуповану Луганщину офіційно зареєстровані як міжнародні», - написав Лисогор.

Він додав, що досі не скасовані й ретельні перевірки подорожуючих на кордоні з РФ, про що теж неодноразово обіцяли загарбники.

На території Росії не визнають більшості документів, виданих в органах влади «ЛНР», навіть луганчан із паспортом РФ не сприймають всерйоз, бо там є певна позначка. Негативно ставляться до реєстрації в окупованому регіоні.

Читайте також: Загарбники облаштовують катівню у колонії Суходольська на Луганщині - Лисогор

«Приниження навіть серед перевізників. Вони прийшли реалізувати політичні амбіції – люди Луганщини росіянам не потрібні», - зауважив очільник Луганської ОВА.

Як відомо, 30 вересня минулого року президент РФ Володимир Путін підписав договори про приєднання т. зв. «ЛНР» (а також «ДНР», Запорізької та Херсонської областей) до Російської Федерації на правах «суб’єктів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-