Торгували машинами і бронеплитами: на Харківщині викрили схему «заробітків» на гумдопомозі

Торгували машинами і бронеплитами: на Харківщині викрили схему «заробітків» на гумдопомозі

Фото
Укрінформ
На Харківщині викрили схему торгівлі автомобілями та бронеплитами, які ввозилися як гуманітарна допомога, до неї причетні представники благодійних фондів Полтави та Умані.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

“Неякісні броньовані плити по вісім тисяч гривень за штуку продавали в магазині «Воєнторг». Нам вдалося встановити, що до цієї оборудки причетний чоловік, який також займався продажем автомобілів. В злочинній схемі фігурує ціла група – представники благодійних фондів Полтави та Умані”, – йдеться у дописі.

За інформацією Болвінова, автомобілі ввозили з Європи під виглядом гуманітарної допомоги, а потім продавали в Харківській області через інтернет-майданчики.

Читайте також: Поліція викрила благодійний фонд, який привласнював гумдопомогу - обшуки у Києві та Львові

“Ми провели цілу низку обшуків та вилучили десятки номерних знаків, документи на автомобілі. Досудове розслідування триває, про підозру будемо повідомляти за статтею «Незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги» після завершення експертиз”, – зауважив керівник слідства.

Як повідомлялося, у Києві правоохоронці викрили схему фальсифікації результатів іспитів на право керування транспортним засобом.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-