В Україні через негоду знеструмлені 72 населених пункти

В Україні через негоду знеструмлені 72 населених пункти

Укрінформ
Станом на ранок 25 грудня через несприятливі погодні умови залишилися без електропостачання 72 населених пункти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Через негоду знеструмлено 72 населених пункти в чотирьох областях, обмеженість електропостачання не застосовується", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Донеччині через негоду станом на 9:00 залишається без електропостачання 11 населених пунктів. Через обстріли знеструмлено 8 населених пунктів, за добу енергетики заживили 87 населених пунктів. Залишаються без світла внаслідок бойових дій 144 населених пункти.

У Херсоні через обстріл знеструмлювались 216 споживачів, всього в місті без світла 5,2 тисячі абонентів. В області залишаються без світла 45 населених пунктів.

За добу енергетики заживили 2 населених пункти на Сумщині, 10 - у Запорізькій області, а також 506 споживачів на Харківщині.

Читайте також: Електрику повернули в два села на Харківщині, біля яких була лінія фронту

Внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 63 населених пункти у Запорізькій області, 54 - у Сумській області, 16 - у Чернігівській області та 16,3 тис. споживачів на Харківщині.

Через негоду відсутнє світло у 21 населеному пункті на Закарпатті, 5 - на Харківщині та у 3 тис. споживачів у Київській області.

Як повідомлялося, 23 грудня через обстріл один із блоків ТЕС на Донеччині був аварійно відключений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-