Миколаївщина спрямувала на підтримку Сил оборони понад 2 мільярди - Кім

Миколаївщина спрямувала на підтримку Сил оборони понад 2 мільярди - Кім

Укрінформ
Миколаївська область спрямувала на підтримку Сил оборони 1,2 мільярда гривень позабюджетних коштів, ще близько мільярда виділили громади області зі своїх бюджетів.

Про це сказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв’ю Укрінформу.

«Миколаївська область на підтримку Сил оборони спрямувала 1,2 мільярда гривень лише позабюджетних коштів. Допомагає бізнес, приватні структури, всі небайдужі. Ще близько мільярда гривень сумарно виділили на підтримку наших військових громади області зі своїх бюджетів», - сказав Кім.

Він також, зазначив, що Миколаївщина масово не тринькала гроші на речі не першої необхідності, навіть коли ПДФО військових залишалося у місцевих бюджетах.

Читайте також: Великий бізнес не поспішає повертатися на Миколаївщину - Кім

«Їх просто не було. Ми ж не Київ, і не Дніпро чи Львів. Але у всьому має бути розумний баланс. Так, не треба купувати дорогі автомобілі, айфони і таке інше. Але, при цьому, необхідно прибирати вулиці, вивозити сміття, підтримувати в належному стані комунальне господарство тощо», - наголосив очільник області.

На його думку, пересічні люди, зазвичай, не вникають в деталі. Але при цьому вони хочуть, щоб було і чисто, і тепло, і все працювало.

Читайте також: Нині запустити Миколаївський глиноземний завод неможливо, але є план відновлення - Кім

Як повідомлялося, міжнародні партнери з початку повномасштабного вторгнення спрямували на підтримку Миколаївщини сотні мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-