У Кропивницькому цьогоріч спрямували майже ₴10 мільйонів на будівництво й регіональний розвиток

У Кропивницькому цьогоріч спрямували майже ₴10 мільйонів на будівництво й регіональний розвиток

Укрінформ
У Кропивницькій територіальній громаді на будівництво та регіональний розвиток у 2023 році спрямували майже 10 мільйонів.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Кропивницькій міській раді.

"На будівництво та регіональний розвиток спрямовано 9 841,9 тис. грн, з них по спеціальному фонду бюджету розвитку – 9 729,0 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міській раді, згідно з інформацією до звіту про виконання бюджету Кропивницької міської територіальної громади за дев’ять місяців 2023 року, з цих коштів на реконструкцію операційного блоку лікарні швидкої медичної допомоги спрямували 2 221,7 тис. грн, а на ремонт будівлі Дитячої міської лікарні - 1 400,0 тис. грн.

На реконструкцію сектору почесних поховань для військовослужбовців на території Рівнянського кладовища у Кропивницькому виділили 2 869,3 тис. грн.

Читайте також: Нідерланди допомагатимуть у відновленні громад Херсонщини

На ремонт житлової будівлі для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб по вул. Металургів, 15 – 1 191,8 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, Німецьке місто Крефельд допомогло облаштувати укриття в одному з дитсадків Кропивницького, а місцева гімназія отримала від німецьких партнерів ноутбуки для облаштування лінгафонного кабінету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-