Репера-військовослужбовця Ярмака обікрали в поїзді, поліція порушила справу

Репера-військовослужбовця Ярмака обікрали в поїзді, поліція порушила справу

Укрінформ
Поліція Дніпра встановлює особу, причетну до крадіжок у двох осіб, один із яких є військовим, у потязі "Київ-Дніпро".

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Національної поліції України (НПУ), передає Укрінформ.

"За заявами двох потерпілих внесено відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану)", - зазначили у пресслужбі.

За інформацією НПУ, із заявою про зникнення речей (ноутбук, відеокамера, сумка з особистими речами та документами) до поліції звернувся пасажир-військовослужбовець та ще один пасажир цього ж потягу. Правоохоронці розповіли, що посадка пасажирів до Дніпра була здійснена зі станції "Київ-Пасажирський".

Наразі поліцейські опитали потерпілих та можливих свідків злочинів. Правоохоронці вживають оперативні заходи для встановлення всіх обставин подій та затримання підозрюваного.

"Окрім того, "Укрзалізниця" сприяє у розкритті злочину та надає поліції всю необхідну інформацію, зокрема записи відеокамер", - поінформували у Нацполіції.

Читайте також: Укрзалізниця запустить швидкісний поїзд на маршруті Київ - Тернопіль

Раніше ЗМІ поінформували, що відомого українського репера і військовослужбовця Олександра Ярмака обікрали у потягу "Дніпро-Київ".

Сам Ярмак усторіс свого Instagram написав: "Їхав на потягу Дніпро-Київ. У мене вкрали рюкзак, в якому був ноут та камера... У іноземців з сусіднього купе теж вкрали рюкзак... Таке відчуття, що це відео записувалося десь в 98-му. Але, на жаль, це 2023 рік...".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-