Клименко відвідав підрозділи Націполіції на Донеччині

Клименко відвідав підрозділи Націполіції на Донеччині

Фото, відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав на Донеччині підрозділи Національної поліції, які допомагають місцевим жителям та захищають країну.

Як передає Укрінформ, про це очільник МВС повідомив у Телеграмі

«Рік тому ми запустили Білих Янголів, які сьогодні вже виконують не лише функцію евакуації. За цей рік вони стали рятувальниками, психологами, підтримкою для тисяч людей. Часто - останнім шансом залишити територію, де від інтенсивності боїв просто неможливо перебувати. Про них знімають документальні фільми та пишуть світові медіа», - зазначив Клименко. 

За його словами, сьогодні «Білих янголів» стало на десяток більше, адже 10 поліцейських Донеччини отримали сертифікати про проходження навчань та вже найближчими днями вирушать у перші евакуаційні рейси.

Клименко зауважив, що відважні поліцейські сьогодні отримали нагороди та відзнаки, а також кілька броньованих, оснащених ношами та засобами для першої медичної допомоги нових автомобілів для евакуації. 

«Також під час робочої поїздки на східний фронт відзначив патрульних поліцейських - зведений загін, який пліч-о-пліч із Силами оборони захищає Україну. Вони беруть участь у бойових діях, евакуюють з поля бою поранених, а про вправних патрульних артилеристів уже ходять легенди», - підкреслив він.

Як зауважив очільник МВС, за майже два роки повномасштабної війни підрозділи Національної поліції стали в рази потужнішими. «Вони на фронті, вони в деокупованих регіонах, вони у кожному населеному пункті країни», - додав він. 

Читайте також: За тиждень НГУ знищила 7 танків і 29 артсистем росіян – Клименко

Як повідомляв Укрінформ, евакуаційні групи поліції «Білий янгол» за рік роботи евакуювали з небезпечних територій понад шість тисяч людей, з них понад 600 дітей.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-