На Харківщині реалізують проєкт «Реінтеграція ветеранів: «Слобожанщина»

На Харківщині реалізують проєкт «Реінтеграція ветеранів: «Слобожанщина»

Укрінформ
У межах соціального проєкту «Реінтеграція ветеранів: «Слобожанщина», який реалізують на Харківщині, колишні військові зможуть одержати підтримку в різних сферах.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у громадській організації “Спілка ветеранів АТО”.

"Проєкт розрахований на пів року та передбачає допомогу ветеранам та їх родинам, сім’ям загиблих захисників України в Харкові та Харківській області", – сказав голова ради організації Сергій Бабаєв.

Він наголосив, що ветерани мають отримувати системний супровід. Йдеться про психологічну, юридичну допомогу, консультації у сфері соціального захисту та житлово-комунальної сфери, медичну допомогу та лікування, реабілітацію, а також сприяння у працевлаштуванні та консультації щодо відкриття і розвитку власного бізнесу.

“Будь-яка людина, яка повернулася з фронту, – це вже поранена війною людина, і вона не має залишатися на самоті. Одна з головних цілей нашого проєкту – не залишати ветеранів наодинці зі своїми проблемами», – зауважив начальник штабу ГО Влад Якименко.

Читайте також: Ветерани війни: що їх чекає після повернення до повсякденного життя

Записатися на консультації можна на сайті громадської організації.

Проєкт реалізується завдяки фонду “Партнерство за сильну Україну”, що фінансується урядами Канади, Фінляндії, Швеції, Швейцарії, Великої Британії та Сполучених Штатів.

Як повідомляв Укрінформ, Український ветеранський фонд від часу заснування підтримав вже 440 ветеранських бізнес-проєктів на понад 163,4 млн грн.

Фото: svato.kh.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-