Київщина спрямувала ще понад ₴10 мільйонів для формування резерву в разі НС в енергетиці

Київщина спрямувала ще понад ₴10 мільйонів для формування резерву в разі НС в енергетиці

Укрінформ
Київська область додатково спрямувала понад ₴10 мільйонів на формування матеріального резерву на випадок надзвичайних ситуацій в енергетиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Київської обласної військової адміністрації з посиланням на начальника Київської ОВА Руслана Кравченка.

«Подбали заздалегідь, щоб жителі області на довгий час не залишалися без світла і тепла на випадок нових обстрілів чи негоди. Допомагатимемо енергетикам, щоб усе працювало безперебійно. Потреби знаємо добре», - зазначив Кравченко.

За його словами, рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Київської ОВА створили резерв матеріально-технічних засобів для використання у разі загрози чи виникнення надзвичайних ситуацій: запаси обладнання, запасних частин, насосного устаткування, реагентів тощо.

Читайте також: В Україні спростили встановлення міні-ТЕЦ на об'єктах критичної інфраструктури

Як зауважив начальник КОВА, у разі проблем швидко відновлюватимуть постачання електрики, води, подачу тепла, ремонтуватимуть об’єкти паливо-енергетичного сектору.

Як повідомляв Укрінформ, днями в енергосистемі країни фіксувався дефіцит потужності. Для збалансування була залучена аварійна допомога з Європи.

Фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-