На прикордонні Чернігівщини почали встановлювати модульні укриття

На прикордонні Чернігівщини почали встановлювати модульні укриття

Укрінформ
У місті Семенівка Чернігівської області, яке постійно обстрілюється російськими військами, встановили модульне укриття в місцевому парку.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Сергій Деденко, передає Укрінформ.

"У міському парку встановлено модульне укриття! Яке його призначення? Як ми бачимо з досвіду, «прилітає» куди завгодно, в тому числі і в міський парк. Оскільки немає можливості завчасно попередити про початок артобстрілу, то завдання людей, які в цей час перебувають у місцях масового скупчення (дитячі та спортивні майданчики) оперативно знайти укриття. Бігти додому через пів міста – це помилка, яка може коштувати життя. Від прямого попадання, можливо, і не врятує, але від уламків точно убезпечить", – написав Деденко.

Читайте також: На Черкащині дитячий фонд ООН облаштував вісім укриттів у школах

Як зазначив міський голова, укриття надано благодійним фондом "Соціальна допомога та підтримка". Ще одне укриття раніше доставили для використання місцевим підрозділом Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 9 листопада російські війська обстріляли центр Семенівки Чернігівської області. Місто знаходиться в кількох кілометрах від російського кордону.

 Фото: Сергій Деденко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-