Олена Зеленська відвідала «Школи супергероїв» на Житомирщині

Олена Зеленська відвідала «Школи супергероїв» на Житомирщині

Фото
Укрінформ
Перша леді Олена Зеленська у день Святого Миколая відвідала дітей у двох "Школах супергероїв" при лікарнях Житомирщини.

Про це вона розповіла у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Святий Миколай цьогоріч приходить до наших дітей раніше – уже за новим календарем. Спільно з Фундацією взяли на себе відповідальну й приємну місію – побути його посланцями у незвичайних школах – «Школах супергероїв». Це класи, створені при дитячих лікарнях спеціально для тих маленьких пацієнтів, кому потрібно перебувати там тривалий час. Адже іноді діти вимушені довго, часом по кілька місяців жити в лікарняних палатах", - написала перша леді.

Вона зазначила, що діти, які важко хворіють, не можуть у звичному режимі відвідувати заклади дошкільної освіти чи школу, а завдяки таким школам, їхнім учителям і педагогам можна лікуватися і навчатися одночасно, знаходити друзів та будувати плани на майбутнє. У регіонах України працює вже 11 «Шкіл супергероїв».

Перша леді розповіла, що сьогодні привітала з днем Святого Миколая учнів двох таких шкіл на Житомирщині.

"Разом дослідили історію святого Миколая на святковому уроці та взагалі чудово провели час. Солодощів нашим супергероям часто не можна, тож у коробки з подарунками від моєї Фундації ми поклали не менш приємні речі – набори для розвитку та творчості, іграшки й конструктори, якими зможе користуватися весь клас", - зазначила Зеленська.

Читайте також: Президент відвідав в «Охматдиті» дітей, які лікуються від поранень

Такі самі подарунки, за її словами, вже роз’їхалися й по інших «Школах супергероїв» – щоб у всіх було свято з новими враженнями, відкриттями, мріями, навіть якщо доводиться зустрічати його в лікарні.

Зеленська також привітала зі святом усіх дітей та їхніх близьких, побажала, аби їм буде тепло й радісно разом і щоб жодні випробування цьому не завадили.

Як повідомляв Укрінформ, цього року день Святого Миколая в Україні святкують за новим календарем, 6 грудня.

Фото: Олена Зеленська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-