Через негоду автомобільний рух досі обмежений у двох областях

Через негоду автомобільний рух досі обмежений у двох областях

Відео
Укрінформ
Ситуація на дорогах України стабілізується, проте досі залишаються обмеження на деяких ділянках автошляхів у двох південних областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури у Фейсбуці.

“З неділі в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Черкаській областях довелося обмежувати рух транспорту через те, що дороги засипало снігом. На сьогодні майже всі обмеження зняті, сніг розчищено. Наразі залишаються обмеження у Кіровоградській та Миколаївській областях”, - ідеться у повідомленні.

Зокрема, для всіх категорій транспортних засобів закрито рух трасою Т-15-10, від автодороги Н-24 – Арбузинка – Братське – Єланець.

Траса М-13 Кропивницький – Платонове в межах Кіровоградської області закрита для вантажного транспорту, Т-15-06 Миколаїв – Доманівка – Берізки від Миколаєва до смт Доманівка, М-13 Кропивницький – Платонове та P-75 КПП «Тимкове» – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка в межах Миколаївської області - для вантажного транспорту та пасажирських автобусів.

Щоб забезпечити проїзд дорогами державного значення, працюють 1234 працівники та 1084 одиниці техніки.

З огляду на негоду продовжує цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення.

Читайте також: У Карпатах намело до 70 сантиметрів снігу

Зауважимо, складні погодні умови сьогодні прогнозуються у більшості областей. На заході країни сніг та хуртовини, у північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській – сніг та дощ, налипання снігу та ожеледиця. Агентство відновлення просить водіїв бути обережними на дорогах, а якщо є можливість – не виїжджати без потреби.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 29 листопада в Одеській області знято всі обмеження руху транспортних засобів, які були введені на дорогах державного та місцевого значення через ожеледицю та снігові замети.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-