Пошкоджену вітром трубу котельні в Одесі ремонтуватимуть після опалювального сезону

Пошкоджену вітром трубу котельні в Одесі ремонтуватимуть після опалювального сезону

Укрінформ
Зруйновану вітром 100-метрову трубу котельні в Пересипському районі Одеси відремонтувати буде можливо лише після закінчення опалювального сезону.

Про це на брифінгу повідомила директор КП «Теплопостачання міста Одеса» Ганна Позднякова, передає кореспондент Укрінформу.

«Що стосується відновлення власне труби, то до кінця опалювального сезону це зробити неможливо. Проте вже сьогодні ми починаємо проєктувальні роботи. Відновлювальні роботи ми зможемо розпочати лише після завершення опалювального сезону»,- сказала Позднякова.

Читайте також: Президент: У кожній громаді важливо зробити максимум, щоб ми не втрачали життя через негоду

Нині роботу цієї котельні, яка вночі працювала у тестовому режимі, зупинено. Подачу тепла в оселі одеситів буде відновлено ввечері.

«Наразі тривають аварійні роботи, які проводяться спільно з працівниками ДСНС, будівельниками та муніципальною рятувальною службою. Котельня працюватиме в такому режимі, доки все обладнання не буде звільнено від уламків та не буде відновлено цілісність котельні», - зазначила Позднякова.

Вона додала, що решта міських котелень працює.

Читайте також: Через негоду автомобільний рух обмежений у трьох областях - список доріг

Як повідомляв Укрінформ, уночі 27 листопада внаслідок сильних поривів вітру в Одесі впала труба котельні на вулиці Паустовського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-